Biologisch & Veganistisch |- Onze bessenjenever wordt op een ouderwetse, ambachtelijk manier gemaakt. We laten zorgvuldig geselecteerde biologische zwarte bessen, drie weken trekken in onze jonge jenever. Hierdoor neemt de jenever de kleur, geur en smaak van de zwarte bessen aan.
Biologisch & Veganistisch |- Onze bessenjenever wordt op een ouderwetse,...
Biologisch & Veganistisch |- Onze bessenjenever wordt op een ouderwetse, ambachtelijk manier gemaakt. We laten zorgvuldig geselecteerde biologische zwarte bessen, drie weken...
Biologisch | 35% vol |- De Notaris jonge graanjenever is een zachte jenever die vervaardigd wordt uit 100% graanalcohol en authentiek gestookte moutwijn. De geraffineerde combinatie van beide ingrediënten in combinatie met enkele smaakgevende kruiden en specerijen geven Notaris jonge graanjenever een unieke smaak. Omdat Notaris jonge graanjenever als enige van de Notaris-familie graanalcohol bevat wordt dit product niet in Branderij 'De...
Biologisch | 35% vol |- De Notaris jonge graanjenever is een zachte jenever die...
Biologisch | 35% vol |- De Notaris jonge graanjenever is een zachte jenever die vervaardigd wordt uit 100% graanalcohol en authentiek gestookte moutwijn. De geraffineerde...
Biologisch & Veganistisch | 35% vol. |- Jonge graanjenever wordt gedistilleerd uit een mix van biologische rogge, mais en gerst. Na een tweetal distillaties in de koperen Pot Still, wordt het distillaat nog één keer gedistilleerd met een bouquet van kruiden en specerijen. Het resultaat is deze frisse, fruitige jenever.
Biologisch & Veganistisch | 35% vol. |- Jonge graanjenever wordt gedistilleerd uit...
Biologisch & Veganistisch | 35% vol. |- Jonge graanjenever wordt gedistilleerd uit een mix van biologische rogge, mais en gerst. Na een tweetal distillaties in de koperen...
Biologisch | 35% vol |- Jajem Organic Jenever is een typisch Amsterdamse Jenever en wordt in kleine batches geproduceerd. Het is een opvallend frisse, zachte en vriendelijke jenever met hint van lemongrass, hibiscus, vlierbloesem en jeneverbes. Zeer aangenaam om zo te drinken, maar ook perfect voor cocktails.
Biologisch | 35% vol |- Jajem Organic Jenever is een typisch Amsterdamse Jenever en...
Biologisch | 35% vol |- Jajem Organic Jenever is een typisch Amsterdamse Jenever en wordt in kleine batches geproduceerd. Het is een opvallend frisse, zachte en vriendelijke...
Biologisch & Veganistisch | 35% vol. |- Deze oude jenever heeft een warme, goudbruine kleur. Samengesteld uit 100% graanalcohol, moutwijn en een uitgebalanceerd distillaat van fijne kruiden en specerijen als steranijs, dille, angelicawortel en zoethout. Een exclusieve jenever die in alle rust wordt gerijpt op eikenhouten vaten.
Biologisch & Veganistisch | 35% vol. |- Deze oude jenever heeft een warme,...
Biologisch & Veganistisch | 35% vol. |- Deze oude jenever heeft een warme, goudbruine kleur. Samengesteld uit 100% graanalcohol, moutwijn en een uitgebalanceerd distillaat...
Biologisch & Veganistisch | 35% vol |- Rogge jenever wordt gestookt van 50% biologische rogge, 50% biologische gerst en een uitgebalanceerd distillaat van o.a. jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Deze rogge jenever wordt drie keer gedistilleerd in onze roodkoperen Pott Still en kort gerijpt op Amerikaans eiken.
Biologisch & Veganistisch | 35% vol |- Rogge jenever wordt gestookt van 50%...
Biologisch & Veganistisch | 35% vol |- Rogge jenever wordt gestookt van 50% biologische rogge, 50% biologische gerst en een uitgebalanceerd distillaat van o.a. jeneverbes,...
Biologisch | 35% vol |- De proefnotities van Genevercollege Nimmerzat:Deze lichtgele moutwijnjenever heeft een krachtige en volle geur. De smaakt is pittig en stoer. Hij wordt volgens our-Hollandse traditie gestookt en mag het Schiedamse garantie-zegel dragen; een teken van uitmundende kwaliteit.
Biologisch | 35% vol |- De proefnotities van Genevercollege Nimmerzat:Deze lichtgele...
Biologisch | 35% vol |- De proefnotities van Genevercollege Nimmerzat:Deze lichtgele moutwijnjenever heeft een krachtige en volle geur. De smaakt is pittig en stoer. Hij wordt...